top of page

Evenimentul
Trezește un Nou Tu

Fizic sau Online

Banner LSC 2.png

Ai avut momente în viață în care ai simțit că te-ai pierdut și că activitățile cotidiene te îndepărtează de tine? Sau ai avut de-a lungul timpului reacții in care simțeai ca nu ești tu, comportându-te dur sau agresiv cu oamenii pe care îi iubești? Ai vrut să dezvolți business-uri sau proiecte și te-ai simțit paralizat în a acționa de propriile frici sau credințe? Te găsești uneori luând decizii bazate pe experiențe negative din trecut și nu din intuiție? Sau ai sentimentul profund ca potențialul tău este unul mult mai mare decât realitatea prezentă, dar sunt lucruri care te împiedica să-l manifești?


Însă sunt 2 Vești bune: Prima este că nu ești singura persoana în astfel de situație și ca majoritatea dintre noi trecem prin aceste scenarii ca generație. A doua este că exista o alta versiune a ta care este capabilă să navigheze prin toate aceste scenarii și să se înalțe deasupra lor. 

Dacă simti ca a venit momentul manifestării acestei noi versiuni a ta te așteptăm cu drag alaturi de noi pe data de 9 Decembrie, Fizic sau Online, la evenimentul “Trezește un Nou Tu”. 

La acest eveniment vom putea face tranziția din vechea versiune a vieții noastre cu tot ce nu mai este constructiv in ea către o nouă versiune a acesteia așa cum ne dorim cu adevărat să fie. 

Aici se va crea cadrul unde vom putea descoperi ce ne împiedică să manifestăm în prezent această versiune a noastră, vom conștientiza și vindeca din traumele trecutului, vom înțelege sursa reacțiilor necontrolate, intrând în armonie cu noi și cei din jur, vom elibera fricile și convingerile care ne tin pe loc din a ne manifesta potențialul, vom integra bazele unui stil de viața sănătos și vom ajunge la esența sufletului nostru. 

Cine sunt speakerii acestui eveniment?

Ce vei obține în cadrul evenimentului:

01

Vei putea redescoperi și intra în conexiune profundă cu sufletul tău

02

Vei putea vindeca și elibera din “poverile trecutului” 

03

Vei invața bazele unui stil de viață sănătos spre a avea preponderent o energie înaltă 

04

Vei putea conștientiza și elibera din fricile și credințele destructive care te țin pe loc 

05

Vei înțelege în profunzime ce înseamnă Intuiția și te vei putea conecta de ea 

06

Vei dobândi mai multă iubire și armonie in relațiile tale 

07

Vei deschide poarta către noi orizonturi ale vieții tale 

08

Vei găsi cadrul unde să-ți conștientizezi și manifești Potențialul real pe toate aspectele vieții tale 

09

Vei dobândi viziunea unei noi vieți trăite în armonie cu tine 

10

Vei accesa un proces intens prin care să eliberezi tot ce nu-ți mai este de folos și să dobândești Înțelegerea, Abilitățile și Energia de care ai nevoie în următoarea etapa a vieții tale

Locația evenimentului fizic

Restaurant La Zoo Băneasa

Preț:

Working from Home

Online

via ZOOM

09/12/2023

147.77 Ron

Conference

Live 

Restaurant La Zoo Băneasa

Coffee Break & Prânz Inclus

09/12/2023

297.77 Ron

Conference

Live VIP

Restaurant La Zoo Băneasa

Loc VIP in primul rând

Cina alături de Speakeri

09/12/2023

497.77 Ron

Anchor 1

Money Back Guarantee

guarantee-warranty-nightguard-768x777-pn

Majoritatea persoanelor care au participat la evenimentele noastre simt că au primit de la acestea mult mai mult decât se așteptau, dar daca simti ca nu ești mulțumit de ceea ce ai primit dupa ele îți vom rambursa banii, minus costurile pentru locație..

bottom of page