top of page

Conferinta
Darul vietii

Ghidare catre o viata implinita

Fizic sau Online

SQ.png

Cine sunt vorbitorii acestui eveniment?

WhatsApp Image 2023-04-21 at 00.22.35.jpeg

Corina Marc

Speaker, Trainer

Corina este antreprenor, podcaster, facilitator si autor de cursuri online si fizice, cât si organizator de evenimente de dezvoltare personala si spirituala.
In prezent este fondatoarea comunitatii ,,Relatii constiente. Impactul femeii trezite” si creator de programe cu si pentru femei, printre care: Atelierul de Autocunoastere, Curs de practici feminine "Femeia, esenta vietii", Tabara de ,,Elevare a Constiintei feminine”, Summit ,,Femei pentru Femei”, Curs de ,,Educatie financiara la feminin” 

Prin programele si taberele pe care le sustine, ajuta femeile in a face schimbari rapide si de durata in vietile lor personale si profesionale si a produs de asemenea, un impact major in mediul si comunitatea din care face parte, misiunea ei personala fiind de a contribui si sustine evolutia oamenilor cu care intra in contact.

Razvan_Dinca_20230721_1699.jpg

Razvan Dinca

Life & Spiritual Guide, Fondator Life and Spiritual Camp

 Razvan este un vizionar al leadershipului, speaker, networker, antreprenor, un ghid al vietii si spiritualitatii. Fiind un student al cresterii personale si spirituale continue de la varsta de aproximativ 20 de ani, pasiunea lui principala este sa lucreze cu oameni, sustinandu-i si ghidandu-i in calatoria vietii pe toate aspectele ei, ceea ce face de mai bine de 10 ani.

Misiunea lui este sa sustina cat mai multe suflete in procesul lor de Trezire si atingere a nivelului de Constiinta a Iubirii si peste.

Descriere: 

Viata este de departe cel mai frumos dar ce il puteam primi oricare dintre noi, insa in ultimii ani cu toate schimbarile ce s-au intamplat la nivel global si cu stilul de viata care ne-a fost indus de catre societatea moderna, de multe ori am uitat sa il mai pretuim la adevarata sa valoare. In verva activitatilor zilnice de multe ori am uitat sa mai fim prezenti in vietile noastre, am uitat sa ne bucuram cu adevarat de acest minunat dar, ne-am lasat prinsi in aceste scenarii ale vietii, care sigur unele sunt mai zguduitoare, altele sunt mai frumoase, insa de multe ori uitam ca suntem Vii...Si ce frumos este ca suntem Vii. In acest eveniment ne vom schimba perceptia despre vietile noastre, vom ajunge sa ne aducem aminte de lucrurile minunate care sunt disponibile la un deget distanta in fata noastra si care nu au nevoie de lucruri stralucitoare asa cum ne-a fost predat.

Vom ajunge sa realizam si sa simtim ca Bucuria este in Sufletele noastre si cel mai important, vom trece prin pasi practici prin care sa putem onora si pretui acest dar al vietii si sa putem aduce Implinirea Sufleteasca in toate aspectele existentei noastre. 

Beneficiile participarii:

01

Ne vom realinia perceptia la darul minunat care este Viata

02

Vom invata sa lasam in urma poverile trecutului care ne impiedica sa ne bucuram de viata

03

Vom invata cum sa ne vindecam sufletele

04

Vom invata cum sa avem grija de corpului noastru

05

Vom vorbi despre termometrul financiar si cum sa reusim sa armonizam partea financiara in vietile noastre

06

Vom invata cum sa ne armonizam relatiile cu cei pe care ii iubim si care ne binecuvanteaza vietile

07

Vom vedea cum Iubirea este sosul secret al unei vieti fericite 

08

Vom trece printr-un proces intens spre a putea aduce starea de implinire in vietile noastre

Locatia evenimentului fizic

DoubleTree by Hilton Oradea

Pret:
Oferta Earlybird este valabila pana la data de 05.11.2023

Working from Home

Online

via ZOOM

19/11/2023

147.77 Ron

97.77 Ron - Early bird

Conference

Live 

DoubleTree Hilton Oradea

19/11/2023

247.77 Ron

197.77 Ron - Early Bird

Anchor 1

Money Back Guarantee

guarantee-warranty-nightguard-768x777-pn

Majoritatea persoanelor care au participat la evenimentele noastre simt ca au primit de la acestea mult mai mult decat se asteptau, dar daca simti ca nu esti multumit de ceea ce ai primit dupa ele iti vom rambursa banii, minus costurile pentru locatie.

bottom of page